SLIDER Zavrsuva-->

АКТУЕЛНИ НОВОСТИ

 • img

  Оглас за избор на КО-МОДЕРАТОР

  • ОБЈАВЕНО
  • Август,20,2015

  За потребите на форумот, се распишува оглас за избор на КО-МОДЕРАТОР кој ќе биде ангажиран во времетраење од 6 месеци, 10 работни дена во текот на месецот...

  повеќе...
 • img

  250m3 резервоар

  • ОБЈАВЕНО
  • Јануари,15,2015

  Проект за изградба на 250m3 резервоар за водоснабдување во општина Росоман

  превземи...

КОРИСНИ ЛИНКОВИ

 • img
 • img
 • img
 • img
 • img
 • img