Актуелно Настани

“Праскобер – Духовден 2018”

Општина Росоман минатата недела ја организираше традиционалната манифестација “Праскобер-Духовден 2018” – Настанот го проследија многу жители на општина Росоман, гости од збратимените општини од Пландиште – Србија и Анина Романија како и гости од околните општини.   

 

 

 

Повеќе за авторот

општина Росоман

Напиши коментар