Актуелно Комунални дејности Проекти

Локалната самоуправа започнува планска комунална изградба

Напишано од општина Росоман

На прес конференција на новинарите им беше соопштено дека во Општина Росоман започнува реализација на сеопфатени проекти кои се реализираат во  комуналната  свера.И покрај опструкциите кај одделени советници , градоначалникот Бранко Јанев е решен да го гради Росоман и селата и постепено да ги решава заостранати, недозавршени или отпочне со изградба нови улици,тротоари,водовод, канализација , да ја подобрува хигиената,економската клима и слично.

Повеќе за авторот

општина Росоман

Напиши коментар